Aanmelden

Kies jij voor onze school?

Na een gesprek met je meester of juf in januari weet je welk advies je voor het Voortgezet onderwijs krijgt. In februari maak je een doorstroomtoets. Bij een hoger toetsadvies wordt het schooladvies bijgesteld of nader toegelicht. In week 13 (15-24 maart 2024), kan je je vervolgens aanmelden bij het Dollard College voor het nieuwe schooljaar 2024-2025. Deze aanmelding verloopt digitaal. Op deze pagina zal dan een aanmeldlink verschijnen.

Het kan voorkomen dat je je (bijvoorbeeld in verband met een verhuizing) in de loop van het schooljaar bij ons wilt aanmelden. Aanmelden voor het huidige schooljaar 2023-2024 kan via deze link. Let op: voor aanmelding voor het nieuwe schooljaar 2024-2025 moet je nog even wachten tot week 13.

Introductie

Als je bij ons op school komt, heb je nog voor de zomervakantie een kennismaking met je nieuwe klas. We nodigen jou en je ouders dan uit om te komen kennismaken met je klasgenoten en je coach.

Na de zomervakantie is er een driedaags introductieprogramma op of buiten school. Ook organiseren wij voor jouw ouders een informatieavond, waarin veel informatie wordt gegeven over de gang van zaken bij ons op school.