Sneakpreviews: wat een mooie ervaring!
4 februari 2020

Sneakpreviews: wat een mooie ervaring!

​​Was je bij ons op school voor de sneakpreview? Dan was jij één van de ruim 120 deelnemers. Wij hopen dat je een goede indruk hebt gekregen hoe wij werken op school.

In de dagstart heb je met je coach een planning voor de dag gemaakt in je logboekje én kon je een Talentworkshop kiezen. Natuurlijk heb je ook kennis gemaakt met de andere leerlingen.

Daarna stond er Wiskunde, Engels of Biologie op het rooster. Bij Wiskunde had meneer Douma (docent Wiskunde) een opdracht over Hoeken voor jou bedacht. Bij Engels had mevrouw Wildeman een communicatiesessie voorbereid en heb je geleerd hoe je eenvoudige vragen in het Engels beantwoordt (of stelt). Bij Biologie had mevrouw Van der Wal een labsessie gepland. Met de microscoop ben je op onderzoek gegaan in de wereld van de cellen. Hoe is het gegaan? Heb je je leerdoel voor jouw vak behaald?

Gelukkig kon je even pauzeren in onze kantine. Chill hè, dat groene bos op die wandplaat! Daarna aan de slag met jouw Talentworkshop. Wat heb je gedaan? Koken, Stop-motion, Beeldende vorming of was het misschien Be Active? Na nog een leeractiviteit bij een tredevak of themavak heb je samen met jouw coach het logboekje weer ingevuld.

Hoe vond je het? Wij vond het ontzettend leuk dat je er was en we hopen dat je nu een beetje weet hoe wij op onze school werken!

Reageren