Leuke activiteiten
30 oktober 2019

Leuke activiteiten

​​Naast de normale schooldagen organiseren we natuurlijk ook andere leuke activiteiten. Hieronder een kort overzichtje, want we hebben te veel om hier alles te vertellen!

Kennismakingskamp
Als je bij ons op school komt,  ga je al snel op kamp. Op die manier leer je je nieuwe klas en jouw coach goed kennen. Je gaat daar natuurlijk superleuke activiteiten doen!

Talenturen 
Iedere 6 tot 8 weken kun je zelf bepalen wat je op een deel van de vrijdag zou willen gaan doen. Wij organiseren dan talentworkshops waar je je voor kunt opgeven. Een paar voorbeelden: koken, Legoleague, games programmeren, fotografie, schilderen, extra sportlessen en nog veel meer! 

Kerstgala
Ieder jaar organiseren onze leerlingen (en een paar leraren) een spetterend kerstgala! Een supertof feest voor iedereen, waarbij je lekker kunt dansen, maar ook leuke foto’s kunt laten maken in de fotobooth. 

Sporttoernooien
Een paar keer per jaar is er een sporttoernooi. Dit kan een volleybaltoernooi zijn, maar ook basketbal of een andere balsport. Het leukste sporttoernooi is het Kerstvolleybaltoernooi, waarbij ook een docententeam meedoet!

Reageren