De leerlingen organiseren het zelf!
4 februari 2020

De leerlingen organiseren het zelf!

​​Wist je dat onze leerlingen zelf leuke activiteiten organiseren?

Even voorstellen:

- De leerlingenraad: de leerlingen van deze raad hebben overleg met elkaar over wat ze graag verbeterd willen hebben op school. Zo heeft de leerlingenraad nieuwe schoolregels gemaakt en zijn ze nu aan het kijken naar het kantine-aanbod. Ook denken ze na over het spelmateriaal voor buiten: een voetbal voor in de pannakooi, een basketbal voor de bucket, tafeltennissetjes voor bij de tafeltennistafel etc. en hoe dat beheerd moet worden.

- De galacommissie: deze groep leerlingen organiseert het jaarlijkste Kerstgala. Dat hebben we dus nét weer gehad: het was een topfeest! Ze bedenken alle versieringen, de hapjes, drankjes, regelen een DJ en zorgen dat iedereen zijn voorkeur voor de playlist kan opgeven. Een flinke klus hoor!

- WhozNext: dit is een groep leerlingen uit klas 3 die allerlei sportieve activiteiten organiseert. Je kunt denken aan ons Kerstvolleybaltoernooi, het Lasergame-festijn, discozwemmen of een voetbaltoernooi. Ook organiseren ze een leuke activiteit op de laatste schooldag van het jaar: soms gaan we zwemmen in Sellingen, soms hebben we een vossenjacht, soms een spellencircuit bij de school. Het is in ieder geval altijd erg gezellig!

Reageren