Groep 8

Groep 8

Hoi, leuk dat je hier een kijkje komt nemen. We vertellen je alvast wat over onze school.

Een andere manier van leren!
Wij werken op een andere manier dan andere scholen. Je hebt je eigen laptop en je leermateriaal vind je online in de Learning Portal van Kunskapsskolan. Je werkt per vak op jouw eigen niveau en zoveel mogelijk in jouw eigen tempo. Jij kunt dus lekker doorwerken op een manier die bij jou past! Hier kun je meer informatie vinden.

Veel nieuwe vrienden
Aan het begin van het schooljaar ga je op een meerdaags introductiekamp. Hartstikke leuk om je klasgenoten en je coach goed te leren kennen! Veel leerlingen krijgen nieuwe vrienden tijdens dit schoolkamp! Wat je gaat doen, kun je hier ontdekken.

Lekker wat anders!
Je krijgt veel verschillende vakken. Naast de lessen doen we heel veel andere dingen, waar je natuurlijk ook veel van leert. Je doet regelmatig mee aan projecten of excursies. Maar we doen nog veel meer! Zo is er een uitwisseling met een school in Duitsland. Daarnaast hebben we iedere week talenturen, waarbij je workshops volgt die jij leuk vindt. Deze workshops kunnen zijn: drama, koken, sport, techniek, fotografie, schaken en nog veel meer!

Roken?
Dacht het niet! Het Dollard College is een rookvrije school. In en rond de school geldt een rookverbod. Wij doen gezond dus! En ook fijn voor de niet-rokers… We besteden veel aandacht aan ons niet-rokenbeleid op allerlei manieren. Goede actie!

Open dag?
Dit jaar organiseren we een Open Dag. Je vindt alle informatie onder activiteiten.

Aanmelden
Om bij ons op school te kunnen komen, moet je je aanmelden. Klik hier voor meer informatie over het aanmelden.